Steelstofzuiger

Alles wat je moet weten over steelstofzuigers

Geschreven door Willem

Alerts ontvangen voor Steelstofzuigers

Wij sturen je vrijblijvend een e-mail wanneer er nieuwe steelstofzuiger aanbiedingen zijn

Hoe werkt een Steelfstofzuiger

Op deze Steelstofzuiger pagina zijn er drie mogelijkheden:

Rekening houden bij het aanschaffen van een Steelfstofzuiger

steelstofzuigers zijn populairder dan ooit. Wij helpen je bij het maken van de beste keus. Geef het product steelstofzuiger, een steelstofzuiger merk of een specifiek type steelstofzuiger op bij aanbiedingenalerts.nl. Zodra het type steelstofzuiger of het merk in de aanbieding is krijg jij een vrijblijvende melding per e-mail. Zo kun je de steelstofzuiger direct met een vette korting kopen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een steelstofzuiger? Hieronder bespreken we alle belangrijke kenmerken van een steelstofzuiger waar kopers over na moeten denken:

Laten we ze hieronder eens verder doornemen. Daarna weet jij voor welke steelstofzuiger aanbieding je een alert wil ontvangen via aanbiedingenalerts.nl.

Vloertype

De eerste vraag die gesteld moet worden is, voor welke vloeroppervlak wordt de steelstofzuiger aangeschaft? Aan de hand daarvan kan de juiste keuze maakt worden voor een steelstofzuiger. Veelvoorkomende type vloeren zijn: harde vloeren, houten vloeren, hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt en een zachte vloer. Steelstofzuigers voor harde vloeren moeten een combiborstel of een parketborstel hebben. Steelstofzuiger voor houten vloeren moeten een parketborstel hebben. Deze borstel voorkomt krassen op de vloer. Voor vloeren met hoogpolig tapijt is het belangrijk dat de steelstofzuiger een direct aangedreven turbo borstel heeft. Voor laagpolig tapijt zijn alle steelstofzuiger met een turboborstel of combiborstel geschikt.

Gemiddelde Accuduur

Sommige gebruikers willen een steelstofzuiger om het hele huis achter elkaar schoon te maken. Anderen hebben als doel de steelstofzuiger sporadisch in te zetten. Het onderdeel dat het meeste verteld over de accu is de gemiddelde accuduur. Dit gemiddelde is gemeten op de laagste zuigstand. Er is bij het berekenen van de gemiddelde accuduur ook rekening gehouden met de verschillende direct aangedreven opzet stukken. Dit is gedaan omdat deze invloed kunnen hebben op de accuduur. De accuduur van een steelstofzuiger kan verschillen tot onder de 25 minuten tot boven de 45 minuten. Het is aan te raden 

Gewicht van de Steelstofzuiger

Het gewicht is natuurlijk ook erg belangrijk. Ook hierbij is de manier van gebruiken van belang. Ga je langere tijd achter elkaar stofzuigen of steeds een deel. Het gewicht van de stofzuiger hangt af van het type steelstofzuiger. Als je het belangrijk vindt om de steelstofzuiger makkelijk naar verschillende plekken in het huis te dragen dan is het verstandig om voor een lichter type steelstofzuiger te kiezen. Doorgaans is een steelstofzuiger tussen de 5 KG en 7 KG

Geluidsniveau van de Steelstofzuiger

Algemeen gesproken zijn steelstofzuiger lawaaieriger dan stofzuigers met een snoer. Hier dien je dus ook rekening mee te houden. Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in Decibel (dB). Veel steelstofzuigers zijn behoorlijk gehorig. De meeste hebben een geluidsniveau boven de 75dB. Dat wordt als luid ervaren. Toch zijn er enkele die minder lawaai maken.

Zuigkwaliteit van de Steelstofzuiger

Natuurlijk is de zuigkwaliteit ook erg belangrijk. Niemand zit erop te wachten om vaak heen en weer te moeten gaan op dezelfde plek om het stof weg te krijgen. De kwaliteit wordt op basis van de volgende punten beoordeeld:

Scoort je steelstofzuiger op bovenstaande punten goed? Dan heb je te maken met een kwalitatief goede steelstofzuiger. En is dat niet waar het tenslotte allemaal om draait? Een schoon huis in een handomdraai. Wij brengen je graag op de hoogte wanneer er steelstofzuigers in de aanbieding zijn. Zo bespaar je ook nog eens een mooi bedrag. Aanbiedingenalerts.nl maakt dit mogelijk. 

Conclusie

De juiste steelstof zuiger vinden en vergelijken is een vervelende en tijdrovende klus. Daarom hebben wij van aanbiedingenalerts.nl alles op een rijtje gezet en de top 5 steelstofzuigers gepresenteerd. Deze zijn vaak in de aanbieding waardoor je wat geld kan besparen. Zit jouw toekomstige steelstofzuiger erbij? Geef hem op en ontvang een e-mail wanneer de steelstofzuiger in de aanbieding is.

Filters Sort results
Reset Apply
Onze beste Steelstofzuigers
Bosch BBS611MAT Unlimited Serie | 6 - Steelstofzuiger - Blauw

De Bosch BBS611MAT Unlimited Serie | 6 steelstofzuiger is een zeer…

241,00
dyson-v11-animal-extra-aanbiedingenalerts.nl

Geschikt voor alle vloertypes 60 minuten stofzuigen LCD-scherm met zuiginformatie

Rowenta Air Force Flex 760 RH9574WO - Steelstofzuiger

Op zoek naar een steelstofzuiger met krachtige zuigprestaties waarmee je…

498,99
Samsung Jet 70 Turbo

Maximale accu/batterijduur 40 min 86 dB maximaal geluidsniveau Steelstofzuiger, stofzuiger zonder…

309,00
Sauber Steelstofzuiger R20

De Sauber steelstofzuiger R20 is door zijn digitale motor extreem…

179,00

Als er momenteel wasmachine aanbiedingen zijn worden deze hier weergegeven:

Filter products
Categorie
Winkel