Wasmachine

Alles wat je moet weten over wasmachines

Geschreven door Willem

Alerts ontvangen voor Wasmachines

Wij sturen je vrijblijvend een e-mail wanneer er nieuwe wasmachine aanbiedingen zijn

Hoe werkt een Wasmachine

Op deze wasmachine pagina zijn er drie mogelijkheden:

Rekening houden bij het aanschaffen van een wasmachine

Elk product heeft zijn voor en nadelen. Maar dat maakt voor de aanbiedingen niks uit. Het product is zowel met of zonder aanbieding precies hetzelfde. Je maakt je keuze op voorhand en geeft het product of merk op bij aanbiedingenalerts.nl. Zodra het type wasmachine of het merk in de aanbieding is krijg jij een vrijblijvende melding per e-mail. Zo kun je de wasmachine direct met een vette korting kopen.

Het is belangrijk om er op voorhand achter te komen welke wasmachine jouw voorkeur heeft. Dan kun je jouw voorkeur opgeven en vervolgens kopen als de wasmachine in de aanbieding is. Dit zijn de meest voorkomende eigenschappen waar kopers over na moeten denken:

Laten we ze hieronder eens verder doornemen. Daarna weet jij voor welke wasmachine aanbieding je een alert wil ontvangen via aanbiedingenalerts.nl.

Capaciteit van de Wasmachine

De capaciteit wordt door veel kopers als belangrijk beschouwt. Niets is zo frustrerend wanneer met drie handdoeken de wasmachine al vol zit. Dan kan een aanbieding nog zo mooi zijn, de capaciteit moet wel passen bij jouw gebruik. 8KG is de meest voorkomende en tevens aanbevolen capaciteit. De minimale capaciteit is rond de 6KG. De maximale capaciteit komt gemakkelijk boven de 10KG. Let hier goed op bij het kiezen van de juiste wasmachine. 

Toerental van de Wasmachine

Hoe hard mag jouw wasmachine heen en weer schudden? Het gebruikelijke toerental is rond de 1400 rpm (rondes per minuut). Lager wil je waarschijnlijk niet gaan zitten. Hoger kan wel. Dan kom je rond de 1600 rpm uit. Uiteindelijk bepaalt het aantal rondjes van de trommel per minuut hoe droog de was aan het einde van de wasbeurt is.

Geluid van de Wasmachine

Misschien wil je wassen terwijl je slaapt? Ga dan niet voor de eerste beste wasmachine aanbieding die je kunt vinden. Wasmachines met een geluidsniveau boven de 75dB (Decibel) worden ervaren als hard. Dan wordt slapen tijdens de wasbeurt een stuk moeilijker. Let daarom goed op bij het uitkiezen van de wasmachine op het geluidsniveau. Tussen de 70dB en de 75dB wordt als stil ervaren en onder de 70dB is extra stil. Dan kun je naast de wasmachine zitten zonder last te hebben van het geluid.

Gemak / functies van de Wasmachine

Alle wasmachines hebben functies waarin ze uitstralen. Al deze functies zijn er om het gemak van de koper te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende functies:

Energieklasse van de Wasmachine

Wil jij de aarde een stukje groener maken? Ga dan niet voor de laagste wasmachine aanbieding. Kijk vooral naar een wasmachine die ook een goed energielabel heeft. Laat je niet voor de gek houden door wasmachines met het label klasse A. Dat hebben namelijk alle wasmachines. Het wordt pas interessant als er plusjes achter het energielabel staan. De beste wasmachine heeft een energielabel van A+++ maar ook daarin is weer onderscheid. Achter het plusje kan namelijk ook een percentage (%) staan. Dit percentage verteld hoe veel zuiniger de wasmachine is ten aanzien van de standaard +. Dus als jouw favoriete wasmachine een energielabel A+++ -10% heeft, betekent dit dat deze 10% zuiniger is dan een machine met enkel A+++. Vanaf maart 2021 gaat er op het gebied van energielabels veel veranderen. Dan komen de labels van A t/m G terug en verwdijnen daarmee de plusjes en percentages. Wel zo overzichtelijk. Meer informatie over de labels vind je hier.

Was Voorkeuren van de Wasmachine

Olympisch damkampioen? Dan begrijpen wij dat je veelal sportkleding wast. Sommige wasmachines zijn erg goed in speciale wasjes. Denk daarbij aan zaken zoals sportkleding, delicate stoffen of voor een gevoelige huid. Zomaar wat voorbeelden waar sommige wasmachines extra goed in zijn.

Kwaliteit van de Wasmachine

Gaat het daar tenslotte niet allemaal om? Het perfecte wasje draaien met jouw ideale wasmachine. Hoe goed zou het voelen als je deze ook nog eens kan aanschaffen wanneer deze in de aanbieding is. Aanbiedingenalerts.nl maakt dit mogelijk.

Bij kwaliteit gaat het om de was kwaliteit en de bouwkwaliteit. En beide kwaliteiten worden weer samengesteld door vele onderliggende factoren van een wasmachine.

Was kwaliteit

De waskwaliteit wordt bepaald door hoe de wasmachine voor jouw kleding zorgt. Komen je kleren zoals op de televisiereclame uit de machine? Dan heb je al snel te maken met een goede kwaliteit wasmachine. Deze resultaten worden onder andere bepaalt door de volgende specificaties:

Bouwkwaliteit

Daarnaast heb je te maken met bouwkwaliteit. Bespaar hier niet op. Anders moet je over een paar jaar alweer een nieuwe wasmachine kopen. Een degelijke wasmachine gaat doorgaans veel langer mee. Daarom geldt ook hierbij; goedkoop is duurkoop. Je kan beter besparen door ons te laten zoeken naar de beste aanbiedingen voor jouw wasmachine. Dit doe je via aanbiedingenalerts.nl. Specificaties voor een goede bouwkwaliteit zijn:

Conclusie

Al dit vergelijken, passen en meten levert aardig wat frustratie op en kost energie. Daarom hebben wij van aanbiedingenalerts.nl al het nodige voorwerk gedaan. We presenteren onze top 5 wasmachines. En het mooie is dat deze wasmachines vaak in de aanbieding zijn. Zit jouw toekomstige wasmachine erbij? Geef hem op en ontvang een e-mail wanneer de wasmachine in de aanbieding is. 

Filters Sort results
Reset Apply
Onze top 5 Wasmachines
Siemens WM14UU00NL - serie iQ500 - WasmachineSiemens WM14UU00NL – serie iQ500 – Wasmachine

Met deze Siemens WM14UU00NL wasmachine, was je binnen 30 of 15 min schoon met het SpeedPack L, of gebruik varioSpeed op programma's om tot 65%…

564,00
Siemens WM6HXK70NL WasmachineSiemens WM6HXK70NL Wasmachine

Wasmachine met Home Connect: Geniet van intelligent doseersysteem en bespaar tijd met de opties uit het speedPack van Siemens. i-Dos. WM6HXK70NLHet automatische doseersysteem…

879,00
Bosch WAXH2K90NL iDos WasmachineBosch WAXH2K90NL iDos Wasmachine

De Bosch WAXH2K90NL wasmachine was je dankzij SpeedPerfect niet alleen sneller, maar ook heel goed. Het 4D Wash System zorgt ervoor dat kleding…

1.049,00
Miele WEI 875 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos WasmachineMiele WEI 875 WPS PowerWash 2.0 & TwinDos Wasmachine

De Miele WEI 875 WPS wasmachine met 9 kg vulgewicht en 1600 toeren. Dankzij PowerWash 2.0 technologie is de wasmachine heel energiezuinig, met energieklasse A. TwinDos zorgt verder voor…

1.519,00
Bosch WAXH2K00NL iDos WasmachineBosch WAXH2K00NL iDos Wasmachine

De Serie|8 i-DOS wasmachine met Home Connect en 4D Wash System met Intensive Plus zorgt voor perfecte resultaten bij iedere belading. AntiVibration-wand: meer stabiliteit en…

910,00

Als er momenteel wasmachine aanbiedingen zijn worden deze hier weergegeven:

Filter products
Prijs
Merk
Energielabel
Geluidsniveau
Toerental
Overige